top of page

KÄYTTÖEHDOT

Maksutavat:

Tarjoamme maksamiseen Wix.com Ltd:n tarjoaman Wix Payment:in monipuoliset maksutavat.

Wix Payments:in käyttöehdot ovat saatavilla sivustolla: https://www.wix.com/about/terms-of-payments 

Käyttöehdot:

AI Akatemian omistaa Selfluencer Oy ja verkkokurssin sisällöt ovat Selfluencer Oy:n omaisuutta ja on tarkoitettu ainoastaan kurssin tilanneille. 

 

1. Soveltaminen

Nämä käyttöehdot koskevat Selfluencer Oy:n ("Selfluencer", "me", "meidän") tarjoamia nettikursseja ("Kurssi", "Kurssit") ja niiden käyttöä. Käyttämällä tai rekisteröitymällä Kurssille hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai osallistua Kurssille.

​2. Rekisteröityminen ja käyttäjätunnus

Rekisteröitymällä Kurssille annat meille oikeuden tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa jakaa tai luovuttaa kolmansille osapuolille. Olet vastuussa kaikista tunnuksillasi tehdyistä toimista ja niiden käytön asianmukaisuudesta.​

3. Kurssimateriaalin käyttöoikeus

Kurssimateriaali on tekijänoikeuden suojaamaa, ja sen omistavat Selfluencer tai sen lisenssinantajat. Kurssin osallistujille myönnetään henkilökohtainen, ei-siirrettävä ja ei-kaupallinen käyttöoikeus Kurssimateriaaliin. Käyttöoikeus ei sisällä oikeutta muokata, kopioida, jälleenmyydä, levittää tai muutoin käyttää Kurssimateriaalia kaupallisesti ilman Selfluencerin kirjallista lupaa.

4. Maksut ja peruutusehdot

Kurssille osallistuja saa välittömän pääsyn kurssimateriaaliin. Tästä syystä kurssia ei voi peruuttaa ja kurssi ei sisällä maksutonta kokeilujaksoa.

5. Vastuunrajoitus

Vaikka Selfluencer pyrkii tarjoamaan laadukasta ja ajankohtaista sisältöä, emme takaa Kurssimateriaalin virheettömyyttä, täydellisyyttä tai ajantasaisuutta. Emme myöskään vastaa mahdollisista virheistä, puutteista tai tulkinnasta johtuvista seurauksista. Selfluencer ei ole vastuussa Kurssin käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

6. Muutokset

Selfluencerilla on oikeus tehdä muutoksia näihin käyttöehtoihin ilmoittamalla siitä ensin käyttäjille. Jatkamalla Kurssin käyttöä muutosten voimaantulon jälkeen käyttäjä hyväksyy muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla ei ole oikeutta jatkaa Kurssin käyttöä.  

7. Sopimuksen purkaminen

Mikäli käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja, Selfluencerilla on oikeus purkaa sopimus välittömästi. Tällöin käyttäjän käyttöoikeus Kurssille ja Kurssimateriaaleihin päättyy välittömästi.

8. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. 

9. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista tai Kurssista, ota yhteyttä info@ai-akatemia.com sähköpostitse.

Päivitetty: 5. toukokuuta 2023

bottom of page